×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Returnarea Produselor si Garantie

Returnarea Produselor

Orice produs* poate fi returnat gratuit in decurs de 30 zile calendaristice, fara a motiva decizia de retur. Va rugam sa trimiteti cererea de retur la adresa retur@velar.ro sau in cazul in care aveti nevoie de asistenta, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul 0735.688.889.

*Exceptie fac produsele executate la comanda dupa cerintele clientului. Aceste produse NU se pot returna si vor fi achitate in avans.

In cazul unei decizii de returnare, puteti opta pentru un alt produs disponibil in stocul magazinului nostru, sau vi se va restitui suma integrala sau partiala pentru bunurile platite in contul din care ati facut plata initial sau intr-un alt cont bancar oferit de dumneavoastra. 

Bunurile returnate trebuie sa fie in stare buna, nefolosite sau deteriorate. In cazul in care acestea au fost deja desfacute si utilizate partial sau integral, se vor percepe taxe de despagubire.

Taxa transportului de retur este suportata de catre firma noastra, iar produsele se livreaza doar prin curier rapid.

Ne asumam obligatia de a va returna banii in termen de maxim 10 zile lucratoare.

Cererea de returnare trebuie sa contina numele si prenumele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii si codurile produselor pe care doriti sa le returnati. Optional motivul returnarii.

 

***Acest serviciu nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta.

Garantia Produselor

Produsele din metale pretioase achizitionate de la firma ALLURE TANSOR SRL, cunoscut in mediul online sub denumirea de Velar.ro sunt insotite de certificate de garantie*, ce atesta autenticitatea si calitatea acestora. Autorizarea activitatii cu metale pretioase ANPC Nr. 12496 / 01.2023.

*Se ofera garantie 12 luni de la achizitionare pentru produsele confectionate din metale pretioase.

Garantia nu acopera si defectele cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate. De asemenea, garantia nu acopera produsele cu acceosorii pierdute, cum ar fi: bile sau link-uri etc. Certificatul de garantie este intocmit in conformitate cu legile in vigoare. Toate accesoriile confectionate din metale pretioase sunt insemnate cu marca de garantie proprie Aur 333 (8K), 585 (14k), 750 (18k) si 925 (Ag).

In cazul in care doriti sa faceti o solicitare pentru garantia unui produs achizitionat, va rugam sa trimiteti cererea de retur la adresa retur@velar.ro sau in cazul in care aveti nevoie de asistenta, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul 0735.688.889. 

Cererea de garantie trebuie sa contina numele si prenumele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, codul sau denumirea produsului defect si fotografii detaliate cu acesta.

 

**In cazul in care cererea de garantie este facuta la mai mult de 30 zile de la achizitie, nu se mai poate opta pentru schimbarea cu un alt model sau returnarea banilor. Exceptie face atunci cand produsul a fost eliminat din lista de produse vandute. 

***In cazul in care cererea de garantie este facuta la mai mult de 30 zile de la achitie, taxele tur-retur in valoare de 25 lei vor fi suportate de catre cumparator si se vor achita la curier odata cu primirea produsului nou.

 

Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si cu LEGEA nr. 449/2003, precum si cu modificarile ulterioare.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevăzute in Certificatul de Garantie.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi